OM VÅRA MÄRKEN

Ekologiska kläder är för oss en självklarhet

Vi är därför väldigt noga när vi väljer ut vilka t-shirts vi ska sälja i butiken. Alla våra klädmärken använder sig av ekologisk bomull och textilier som är certifierade av antingen Skal, Oeko-Tex®, Control Union eller ECOCERT som garanterar giftfri produktion utan bekämpningsmedel.


SKANK

Skank

Enligt dom själva är Skank ett progressivt märke, byggt på en grund av innovativ design och omtanke. När du klär dig i ett plagg från Skank så klär du dig i en ideologi som anammar självständighet och ekologisk tillverkning. Med ena foten på Jamaica och andra foten i streetwearmarknaden levererar Skank ett nytt sorts tänkande där man blickar framåt och inte begränsar sig. Vi diggar Skank skarpt!

» Kolla in våra Skank t-shirts
EDUN LIVE

EDUN LIVE

När du köper en EDUN LIVE t-shirt bidrar du till att anställa arbetslösa i Afrika. EDUN LIVE producerar nämligen ekologiska kläder som stödjer en hållbar ekonomisk utveckling i Afrika. Alla t-shirts som säljs här hos EKOLOGISKA T-SHIRTS är tillverkade av afrikaner och i 100% certifierad ekologisk bomull. EDUN LIVE är ett systermärke till det socialt medvetna klädmärket Edun Apparel Ltd (EDUN) som grundades av U2 sångaren Bono, hans fru Ali Hewson och designern Rogan Gregory. EDUN LIVE bryr sig om miljön.

» Snygga bas t-shirts från EDUN LIVE
Hundräven

Hundräven

”Djur som försöker se arga och farliga ut, men som är snälla innerst inne” är exempel på en t-shirt kollektion från svenska klädmärket Hundräven. Vi älskar deras fantasifulla titlar, kaxiga tryck och ljuvligt sköna t-shirts. I EKOLOGISKA T-SHIRTS sortiment hittar du Hundrävens t-shirts tillverkade i antingen 100% ekologisk bomull eller 70% bambu och 30% ekologisk bomull. Bambu är ett mycket miljövänligt alternativ till bomullen, tyget är tunt och lent, lite silkesaktigt och ganska underbart!

» Arga djur och annat kul från Hundräven
David Möllersten c/o Hundräven

David Möllersten c/o Hundräven

David Möllersten står bakom de enormt detaljrika och fantasifulla tecknade trycken i denna kollektion från Hundräven, därav det tydliga namnet David Möllersten c/o Hundräven. Helt fantastiska t-shirts tycker vi, eller som dom själv beskriver det:
”Bokmollusker i sikte! En skara varelser från andra universum och dimensioner nedstiger till vår värld. De tänker inte äta upp oss eller stjäla allt vårt vatten, utan kommer för att komplettera våra bibliotek: de för med sig böcker som vi skrivit om och hänvisat till, som vi avbildat och föreställt oss, men som vi aldrig haft tid att sätta oss ned och skriva.”

» Mik Ezdanitoff - herr t-shirt från D. Möllersten c/o Hundräven

» Prof Rossol & Moosbrugger - herr t-shirt från D. Möllersten c/o Hundräven


Kärleksgatan

Kärleksgatan

Gillar du också grymt sköna t-shirts? Kärleksgatan är ett svenskt skateboardmärke som även gör ekologiska t-shirts - och det är ju tur för oss det! Deras t-shirts är tillverkade av 100% ekologisk bomull i Turkiet."Wonderful places" och "The birds & the chickens" är två av våra favorit tröjor, lika ledigt sköna som dom ser ut!

» Kärleksgatans ekologiska kläder
Spunky (SP:UK) Organic

Spunky

Det är för oss ett stort nöje att presentera vår Spunky kollektion. Streetwear-märket Spunky.co.uk (SP:UK) kommer från England och samarbetar med olika designers och artister (eller massor av människor med bra idéer). Spunkys t-shirts trycks i begränsade upplagor. Andy Council har designat "Chicken", en skön herr t-shirt med ett blaffigt tryck på framsidan och graffiti-konstnären Sickboy har designat "Jazz Trumpet", en riktigt snygg dam t-shirt som bör ses.

» Kolla in alla schyssta ekologiska t-shirts från vår vän Spunky
C/O Berge

C/O Berge

Skaparna bakom C/O Berge säger själva att det är ett 'ego' märke som karakteriseras av vardagsvägran och livsfrosseri. Stilen är avslappnad, kläderna är ekologiska och uttrycket personligt. Alltså, bekväma t-shirts med skönt stuk - något som vi på EKOLOGISKA T-SHIRTS verkligen gillar med C/O Berges kläder!

» Ego t-shirts från C/O Berge
Red Robot

Red Robot

Engelska Red Robot är ett modernt ekologiskt streetwear-märke som erbjuder ett unikt utbud av högkvalitativa t-shirts. Red Robots utrycksfulla t-shirts är baserade på viktiga saker i livet såsom film, musik, sport och miljö. Alla t-shirts har tillverkats av Skal certifierad ekologisk bomull, vilket ger dem en särskild kvalitet som både ser bra ut och känns bra att bära. Vi är mycket stolta över vår ”röda robot” kollektion.

» Modernt och ekologiskt från Red Robot
Frepps

Frepps

Grafiskt stilrena t-shirts med attityd representeras av svenska ekologiska klädmärket Frepps. Inspirationen kommer från djurvärlden, förenklade och stiliserade till uttrycksfulla t-shirt tryck. Företaget är litet men potentialen är stor och t-shirten ”Birds” är en av våra bäst-säljare! Frepps kläder är tillverkade i 100% ekologisk bomull och certifierad av Skal och Oeko-Tex®. Den ekologiska bomullen odlas i Turkiet, där även produktionen av tröjorna genomförs under rättvisa förhållanden.

»Grafiskt designade tröjor från Frepps
EKO=REKO

Handla ekologiska t-shirts i vår online butik:

T-shirts killar, T-shirts tjejer, Barn t-shirts, T-shirts 2-pack, Presentkort, Alla t-shirts

Välj bland våra schyssta ekologiska klädmärken:

C/O Berge, EDUN LIVE, Frepps, Hundräven, Kärleksgatan, Red Robot, Skank, Spunky

Hitta bland olika t-shirts kategorier för killar:

Attityd, Djur & natur, Grafiska, Mode, Musik, Politik, Retro, Skate & surf, Streetwear, Udda & arty

Hitta bland olika t-shirts kategorier för tjejer:

Attityd, Djur & natur, Grafiska, Mode, Musik, Politik, Retro, Skate & surf, Streetwear, Udda & arty

Köp dina ekologiska kläder hos oss, alltid fri frakt:

Strumpor i bambu, Hoodies/Huvtröjor, Mössa & halsduk, Barnkläder, Ekologiska kläder

Copyright © 2018 EKOLOGISKA T-SHIRTS: Företagsinformation | Köpvillkor | Kontaktinformation | FAQ | Information om våra klädmärken

www.EkologiskaTshirts.se. Org.nr: 760829-7813. VAT/Momsnr: SE760829781301. Vid frågor kontakta oss via e-post eller telefon: 0767-94 60 98